Usein kysytyt kysymykset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Suosittelemme, että tilauksen mukaan liitettävän tiedoston koko olisi maksimissaan n. 10 megaa. Jos tiedostosi on suurempi, voit lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mainosjuliste.fi tai voit ladata sen johonkin pilvipalveluun ja lähettää latauslinkin sähköpostilla.

Iisalmessa, Kopio-Raksan omissa tiloissa HP merkkisillä tulostimilla.

Kiiltävä materiaali heijastaa valoa. Tämän takia olemme päätyneet suosittelemaan mainosjulisteiden materiaaliksi mattaa. Näin varsinainen asia pääsee paremmin esille. Voit vaihtoehtoisesti tilata julisteet synteettiselle (muoville) tulostettuna joka on hiukan mattapaperia kiiltävämpi.

Jos tarkoitat, että olet saanut lehtimainoksestasi vedoksen pdf-tiedostona, niin usein näiden vedostiedostojen tarkkuus on riittämätön julistekäyttöön. Olemme tulostaneet isojakin julisteita tällaisista tiedostoista, mutta laatu ei ole silloin paras mahdollinen. Eli onnistuu kyllä, mutta laatu voi olla hieman karkea.

Verkkokaupassamme ei ole esikatselu mahdollisuutta. PDF-tiedostot tulostuvat 99% varmuudella wysiwyg eli kun katselet pdf-tiedostoa omalla koneellasi, se myös tulostuu samanlaisena. Mikäli huomamme lähettämässäsi tiedostossa jotain poikkevaa niin otamme sinuun yhteyttä ennen tulostusta.

Mainosjuliste.fi verkkokauppa palvelee verkossa 24/7

Ota yhteyttä sähköpostilla: asiakaspalvelu@mainosjuliste.fi

Puhelimitse: 017 822 727 (arkisin 9-14. Numeroon voit lähettää myös tekstiviestejä)

Chat: Oikean alareunan chat-palvelun kautta tavoitat meidät kun olemme paikalla.